Portfoliobespreking + haal meer omzet uit portretfotografie maandag 18 februari 2019 13u

Het is altijd leerrijk om eens van een expert te horen wat hij/zij van jouw beelden vindt. En eigenlijk zijn we allemaal expert!

Tijdens een Portfolio Session gaan we SAMEN elkaars foto's bespreken. Niet een zelfbenoemde goeroe, maar wel jouw collega's bespreken jouw foto's. Wat is er geniaal aan die foto, wat kan er beter. Waarom 'werkt' de ene foto heel goed, waarom doet de andere foto je minder. Hoe kan je je licht nog beter zetten om die rondingen nog beter te accentueren, en had die man beter wat voorover gebogen om...

Tijdens de Portfolio-besprekingen stuurt iedereen vooraf (exact!) 5 beelden door aan de gastheer. Liefst foto's uit je dagelijks werk, gemaakt voor klanten.

Elke bijeenkomst kadert binnen één thema. Iedereen die zich inschrijft moet in zijn dagelijks werk op heel regelmatige basis binnen dit thema werken.
De gastheer is steeds een collega die zijn deuren openstelt en de gesprekken begeleidt, en net zoals de andere aanwezigen feedback geeft over de gepresenteerde foto's.

We gaan er vanuit dat vooral opbouwende kritiek fotografen doet groeien en dit terwijl ieder z'n eigen stijl kan en mag behouden. We focussen vooral op het verbeteren van elkaars techniek en creativiteit. De bedoeling is dat je nadien gemotiveerd thuis komt!

De besprekingen zijn steeds in kleine groep (8 personen + gastheer/dame). Enkel zo kunnen we vrijuit spreken met respect voor elkaar.

Dit maal is het thema 'Communiefotografie'. Hoe kunnen we extra omzet halen uit deze shoots. Hoe pakken je collaga's dit aan.  

Om het geheel 'gratis' te houden vragen we om de dag zelf 10,00 euro in 'de pot' te steken voor drank en versnaperingen die de gastheer/dame aanbiedt.Plaats:

Heidi Pype

Diksmuidseweg 392, 

8904 Ieper

  • {{ message }}
  • {{ event_message }}

Contact

Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
info@vzwstudio.be


Privacy
Disclaimer
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x