PASSION to PROFIT (15) 16 - 17 - 18 februari 2020

PASSION to PROFIT (werk aan uw winst)

Als professioneel fotograaf ben je dagelijks bezig met de beste en mooiste beelden te maken voor je klanten. Een prachtig portret, een kwalitatieve afdruk, het kunnen verkopen van de resultaten en er zoveel mogelijk winst uit halen is nog veel belangrijker als fotografie jouw dagelijkse bezigheid is.

Op vraag van verschillende fotografen wordt er terug een Passion2Profit georganiseerd in 2020. 

Er zijn heel wat business workshops, maar specifiek voor de beroepsfotograaf is P2P de enigste workshop in zijn soort. Of je nu B2B of B2C fotograaf bent, voor elk is dit dé opleiding die je moet gevolgd hebben.

"De echte succesvolle beroepsfotografen hanteren allemaal een beproefde zakelijke formule" aldus een quote van André Amyot, de oprichter van Photocoach en Passion2Profit

Om wat informatie te verschaffen startten we binnenkort de info avonden rond P2P. Op deze info avond komt u te weten wat u mag verwachten van P2P. Er zal een fotograaf aanwezig zijn die P2P heeft gevolgd en die zal  getuigen wat hij met de workshop heeft gedaan en hoe hij het ervaren heeft.

Op die avond laten we ook André Amyot (stichter Photocoach) en/of Andrew Simpson (de coach van P2P) aan het woord via een Skype moment.

Wees er vroeg bij want de plaatsen zijn  beperkt.

PASSION2PROFIT vindt plaats op zondag, maandag en dinsdag 16 - 17 - 18 februari 2020 in Hotel Les Ondes te Nadrin (Houffalize)


Wat houdt de activiteit in:

De workshop start op 16 februari, maar je kan op 15 februari inchecken in het hotel. De workshop begint 's anderendaags heel vroeg en dus is het makkelijk om de avond ervoor reeds aanwezig te zijn.

De workshop eindigt op dinsdag 18 februari om 16u.


 Trainer:

Andrew Simpson

Andrew Simpson is een fotograaf uit Abbotsford, British Columbia, Canada. De man is al 42 jaar werkzaam in de fotografie. Wat aanvankelijk niet gemakkelijk was om in 1975 een carrière te starten in de fotografie, heeft hij toch tot een succesverhaal gebracht. Op 16 - 17 en 18 februari 2020 komt hij ons het systeem aanleren hoe we een winstgevende business maken van onze fotografie. Dit kan met heel grote veranderingen in uw dagelijkse workflow maar ook met kleine aanpassingen en details. 

André Amyot, de stichter en bezieler van Photocoach en P2P zal er ook terug bij zijn om Andrew Simpson te ondersteunen. Dus 2 voor de prijs van 1. 

Plaats:

Hotel Les Ondes

Rue de la Villa Romaine 21

6660 Nadrin

Verantwoordelijke: Dirk Van Overwalle

0476/623 123

info@dvo-photographic.be

naam van de verantwoordelijke met zijn contact gegevens


Lidmaatschapzonder KMO-portefeuillemet KMO-portefuille
Vzw Studio Lid€ 2587,00€ 1810,90
Niet Studio-lid€ 2587,00
€ 1810,90

 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x