Masterclass "Personal branding voor fotografen" maandag 19 oktober 2020

Personal Branding voor Fotografen

Maurice Jager groeide op in de sport, maar begon te werken voor bedrijven. Hij raakte het zat om zijn energie in het bedrijfsleven te steken, zonder daar echt voldoening uit te krijgen. Toen keek hij naar z’n camera en besloot om zijn kennis van de fotografie te combineren met zijn ervaring uit het bedrijfsleven. Inmiddels zijn we 8 jaar later en is Maurice een van ‘s werelds meest vooraanstaande fotografen in zijn niche, professionele profielfoto's.

Maurice hoort beroepsfotografen continu klagen dat iederéén tegenwoordig fotograaf is. De concurrentie wint steeds meer terrein. Vandaag lijkt het moeilijker dan ooit om de aandacht van het publiek te krijgen, laat staan om fans te vergaren. Toch zijn er eindeloos veel mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen.

Wat heeft Maurice gedaan om, zonder reclame of advertenties, zijn merk uit te bouwen?

In de eerste plaats zag Maurice dat andere fotografen zichzelf helemaal niet promoten, althans niet op een manier die aanspreekt voor de klanten.

Beroepsfotografen hebben echter oneindig veel mogelijkheden om te vertellen waarom iemand hun dienstverlening nodig heeft. Dat is namelijk de sleutel om de gewenste doelgroep aan te spreken, en die wordt niet benut.

Maurice heeft een methode ontwikkeld voor het bouwen van een personal brand als fotograaf. Die methode is uniek, succesvol, maar ook spannend voor de fotograaf. 

‘Als je mensen de kans geeft om jou als fotograaf te leren kennen, zijn ze eerder bereid om met jou te willen werken', zegt Maurice Jager.

In deze unieke workshop neemt hij je bij de hand en begeleidt je door zijn stappenplan om je persoonlijk merk uit te bouwen.

Aan het einde van de Masterclass weet je precies wat je kunt posten om jouw ideale doelgroep aan te spreken. Je hebt eindeloos veel ideeën om te delen in jouw promotie op social media, jouw website en blog. Je zit nooit meer verlegen om iets te vertellen. Je blijft dicht bij wie je bent, waar je voor staat en wat je creëert als fotograaf. Hierdoor trek je de klanten aan waar jij gelukkig van wordt. Geen enkele dag ga je nog tegen je zin aan de slag. Nooit hoef je nog om te gaan met vervelende klanten. In je studio spring je rond van geluk. Het kost je bovendien helemaal niks. 

Maurice Jager is de auteur van het boek ‘Personal Branding voor Fotografen’

Wanneer: maandag 19 oktober 2020
Welkom vanaf 9u, we starten om 9u45
Lunch met Quiches met sla, keuze Vlees/Vis/Vegetarisch
We ronden af rond 16:30-17u

Plaats:

Het Rekreatief vzw │ Doornstraat 600 2610 Wilrijk

Verantwoordelijke:
Berten Steenwegen: tel. 0475/709251, email berten@vzwstudio.be
zonder KMO-portefeuillemet KMO-portefuille
Lid vzw Studio€ 327€ 229
Niet Studio-lid€ 487€ 341  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x