Masterclass commerciële fototechnieken op 1 en 2 oktober 2019

Wie kan beter uitleg verschaffen dan een echte ‘Meester’? Andy Hens is een docent met Belgische Roots aan de Handelskammer in Dortmund.  Als één van de weinige fotografen in Europa met twee Master QEP’s is Andy van vele markten thuis. Hij praat een sappig Nederlands, maar voor moeilijke begrippen hebben we een vertaler bij ;-) 

Hoofdthema van deze Masterclass is technieken voor kwalitatieve commerciële fotografie. Dit passen we toe in vele domeinen: snel op weg voor bedrijfsportretten, beelden selecteren, kwaliteit verhogen door te werken met Capture One, beeldcombinaties met gedetailleerde selecties of portretten op een andere achtergrond plaatsen.  Beautyretouche met een natuurlijke uitstraling zonder dat het overdreven lijkt. Of handige tips voor packshots zoals van high-gloss materialen met een minimum aan nabewerking; interieurfotografie en kleurcorrecties …

Maar alles kan aan bod komen want Andy speelt in op de vragen van de deelnemers; specifieke vragen kan je best op voorhand doorgeven.

De prachtige fotostudio in Drotmund is ongelooflijk goed uitgerust met de nieuwste materialen en accessoires. De rondleiding is de reis al waard!

Deze training is zonder meer inspirerend, intensief, creatief, boeiend en op mensenmaat!

De groep wordt bewust klein gehouden voor optimale coaching.  Heb je niet direct zelf vragen dan zal je zeker leren uit de vragen van collega’s.

Kortom: 2 dagen intensieve opleiding + portfoliobespreking, 2 overnachtingen, 2 ontbijten, drank tijdens de dagopleiding en 2 lunches zijn inbegrepen in de prijs.

Trainer: Andy Hens,
Meesterfotograaf en docent aan de Handelskammer te Dortmund,
Meervoudig Master QEP

Plaats:

Handelskammer, Märkische Str. 120, 44141 Dortmund, Duitsland
Carpooling wordt georganiseerd

Verantwoordelijke:

Berten Steenwegen, 0475-709251


Lidmaatschapzonder KMO-portefeuillemet KMO-portefuille
Vzw Studio Lid412247
Niet Studio-lid547328

 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contact

Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
info@vzwstudio.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x