Begin 2021 met personal branding kennis en tips van top fotografen

Wanneer fotografen zich aanmelden voor een conferentie, hebben de onderwerpen meestal betrekking op apparatuur, camera-instellingen en techniek. Een onderwerp dat nooit aan bod komt, is personal branding.

Hoewel het essentieel is om de juiste uitrusting te hebben en te weten hoe je deze moet gebruiken, is het net zo belangrijk om te weten hoe je jouw expertise kunt presenteren om jouw ideale klanten aan te trekken.

Met de hulp van een geweldig team van instructeurs heeft de beste headshot-fotograaf van Europa, Maurice Jager, de allereerste Personal Branding for Photographers Virtual Summit samengesteld.

"Uiteindelijk bepaalt slechts één persoon jouw personal brand en dat bent jij." - Maurice Jager

Het event

Tijdens dit evenement, dat de hele dag duurt, leren de aanwezige fotografen bruikbare inzichten van 10 toonaangevende fotografen die echte verhalen, echte worstelingen en echte successen delen.

De instructeurs voor dit evenement zijn onder meer auteurs, keynote sprekers, merkambassadeurs voor toonaangevende fotografie-merken en succesvolle fotografen in hun eigen niches.

De instructeurs

De instructeurs die voor het event bevestigd zijn, zijn onder meer Malike Sidibe, Peter Hurley, Rob Grimm, Tina Eisen, Vanessa Joy, Heidi Hapanowicz, John DeMato, Jen Rozenbaum, Albert Dros en Maurice Jager.

“Door mensen de kans te geven je te leren kennen, ontwikkel je je bedrijf. Mensen doen graag zaken met mensen met wie ze iets gemeen hebben. " - Maurice Jager

Ze vertellen hoe ze hun bedrijf hebben opgebouwd, hun klanten hebben gevonden, zich onderscheiden van andere fotografen in hun markt, de ervaringen die ze voor hun klanten creëren en wat de doorslaggevende factoren waren voor het succes dat ze hebben behaald.

Bezoekersinformatie

Deelnemers leren rechtstreeks van de ervaringen van de instructeurs om uw eigen personal brand een boost te geven en jouw 2021 op de perfecte manier te starten.

Sluit je op 22 januari 2021 online aan voor deze transformerende ervaring die de hele dag duurt.

Voor meer informatie en tickets ga naar: personalbrandingforphotographers.com

PS. Deze training wordt georganiseerd door Maurice Jager

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Contact

Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
info@vzwstudio.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x