Activiteiten

Lees meer
vzw Studio

Nieuwjaarsevent 2020 - 13 januari - Lid worden

Op het programma inspirerende fotografie; algemene ledenvergadering met terugblikken en vooruitkijken én het financieel verslag. Verder uiteraard de uitreiking van de Lifetime Achievement Award. Daarnaast het collegiaal samenzijn en genieten van een diner in een aangepast kader.

Lees meer
vzw Studio

PASSION 2 PROFIT INFO AVOND dinsdag 19 november 20u.

Dit is een gratis info avond. Kom gerust eens luisteren of dit iets voor jou is zonder enige verplichting. Op deze info avond van Passion 2 Profit kom je alles te weten over de 3 daagse workshop in de ardennen in februari 2020.

Lees meer
vzw Studio

PASSION to PROFIT (15) 16 - 17 - 18 februari 2020

Als professioneel fotograaf ben je dagelijks bezig met de beste en mooiste beelden te maken voor je klanten. Een prachtig portret, een kwalitatieve afdruk, het kunnen verkopen van de resultaten en er zoveel mogelijk winst uit halen is nog veel belangrijker als fotografie jouw dagelijkse bezigheid is. Op vraag van verschillende fotografen wordt er terug een "Passion to Profit"georganiseerd in 2020. Binnenkort start de eerste info avond daar rond. Op deze info avond kom je te weten wat je mag verwachten van P2P. Een info avond waar we André Amyot (de stichten van P2P - Photo Coach) ook aan het woord laten over zijn workshop. Wees er vroeg bij want de plaatsen zijn beperkt.

Lees meer
vzw Studio

PASSION 2 PROFIT INFO AVOND dinsdag 22 oktober 19u.

Zelfs al denk je dat dit niets voor jou is! Op deze info avond van Passion 2 Profit kom je alles te weten over de 3 daagse workshop in de ardennen in februari 2020.

Contact

Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
info@vzwstudio.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x