Activiteiten

Lees meer
vzw Studio

Begin 2021 met personal branding kennis en tips van top fotografen

Online Training Succes komt niet van de ene op de andere dag. Vooral in deze moeilijke tijden met Covid-19. Fotografen krijgen de mogelijkheid om online te leren van topfotografen, die vertellen over hun weg naar succes.  verbeteren. 

Lees meer
vzw Studio

Masterclass "Personal branding voor fotografen" maandag 19 oktober 2020

Tijdens deze masterclass gaan we aan de slag om jouw personal brand op te bouwen. Daarnaast werken we ook met wat nét zo belangrijk is, namelijk jouw doelgroep aanspreken en jouw verhaal uiteindelijk voor de juiste mensen krijgen. Maurice is auteur van het boek Personal Branding voor Fotografen.

Lees meer
vzw Studio

Steun in harde tijden

Als ondernemers zijn we hard getroffen door de Corona crisis. In het verleden gaf Photocoach© André Amyot verschillende trainingen voor vzwStudio. André heeft een programma uitgewerkt dat steun biedt aan fotografen in deze barre tijden

Lees meer
vzw Studio

Lid worden

Lid worden van VZW Studio, de beroepsvereniging voor fulltime fotografen, kan nu voor slechts € 47 per jaar

Lees meer
vzw Studio

Light Location Workshop op 9 maart 2020 in Gent

Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende lichtbronnen een mooie mix van licht kan maken en hoe je bestaand licht kan aanvullen om tot een mooier resultaat te komen. Tom zal je aan de hand van duidelijke en praktische voorbeelden meerdere technieken aanleren.

Lees meer
vzw Studio

PASSION 2 PROFIT INFO AVOND dinsdag 19 november 20u.

Dit is een gratis info avond. Kom gerust eens luisteren of dit iets voor jou is zonder enige verplichting. Op deze info avond van Passion 2 Profit kom je alles te weten over de 3 daagse workshop in de ardennen in februari 2020.

Lees meer
vzw Studio

PASSION to PROFIT (15) 16 - 17 - 18 februari 2020

Als professioneel fotograaf ben je dagelijks bezig met de beste en mooiste beelden te maken voor je klanten. Een prachtig portret, een kwalitatieve afdruk, het kunnen verkopen van de resultaten en er zoveel mogelijk winst uit halen is nog veel belangrijker als fotografie jouw dagelijkse bezigheid is. Op vraag van verschillende fotografen wordt er terug een "Passion to Profit"georganiseerd in 2020. Binnenkort start de eerste info avond daar rond. Op deze info avond kom je te weten wat je mag verwachten van P2P. Een info avond waar we André Amyot (de stichten van P2P - Photo Coach) ook aan het woord laten over zijn workshop. Wees er vroeg bij want de plaatsen zijn beperkt.

Contact

Leuvensestraat 87 3200 Aarschot
info@vzwstudio.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x